Salon Beautique

De geschiedenis van Beautique begint in 2000. Het ontstaan van mijn salon kwam voort uit enthousiasme en passie voor de huid. Vanaf de eeuwwisseling is Marja Greijmans als schoonheidsspecialiste van start gegaan en is haar eigen thuissalon onder de naam "Beautique" geboren.


2002 tot 2007

Al snel groeide Beautique uit haar jasje en verhuisde Marja naar Someren waar zij enkele ruimtes huurde bij Sportcentrum Ten Bokum. Op dit adres heeft Marja een enorme groei doorgemaakt, zowel in kennis en specialisaties als in de uitbreiding van haar product- en behandelaanbod. Zo heeft zij zich hier onder andere gespecialiseerd in permanente ontharing met het Ellipse systeem en heeft Marja personeel aangetrokken om de capaciteit van Beautique te vergroten.


2007 tot 2012

Vijf jaar later, in het jaar 2007, maakte Marja de overstap naar Combi Centrum Waterdael. De professionaliteit van haar salon nam hier verder toe, mede door de uitstraling van het pand als ook door de rust die deze nieuwe locatie haar klanten bood. Ook de groei van schoonheidssalon Beautique zette zich hier verder voort. Zo ging Marja zich verdiepen in de cosmetische behandelingen om adertjes en pigmentvlekken te verwijderen.

 

2012 tot nu

In 2012 maakte Marja met haar salon een nieuwe stap. Ze verhuisde naar Someren-Eind waar ze dicht bij huis haar salon volledig naar eigen wens in kon richten. Haar professionele ontvangstruimte en behandelkamer hebben de uitstraling van alles waar Marja met haar behandelingen voor staat: rust, precisie en kwaliteit. Zodra je haar salon binnenstapt krijg je het gevoel dat je bij Marja in goede handen bent. Dit resultaat zie je ook terug in haar klantenkring. Tevredenheid en mond-tot-mond-reclame gaan in Someren en omstreken én zelfs daar buiten als een lopend vuurtje rond. Wat resulteert in het feit dat Marja meer dan een volledige werkweek bezig is met haar passie: ervoor zorgen dat mensen met een grote glimlach haar salon verlaten en nog meer tevreden zijn met zichzelf.

Werkwijze

Iemand die in mijn salon komt heeft de behoefte om iets aan zijn of haar lichaam te veranderen. Van huidverbetering tot ontharing, deze behoefte is bij iedereen anders. Ik vind het belangrijk om iemand echt te leren kennen voordat we het behandeltraject starten en hun vertrouwen te winnen. Daarnaast geef ik mijn klanten mee dat het effect van mijn behandelingen niet enkel van mijn kant komt, je zult er zelf ook iets voor moeten doen (of laten). 

Nadat ik precies weet wat je behoefte is en wie jij bent, zal ik je uitleggen hoe mijn behandelingen in zijn werk gaan en wat het effect is op jouw huid. Daarbij ben ik eerlijk en reëel, doordat iedere persoon anders is kan ik vooraf niet garanderen wat het effect van mijn behandelingen zal zijn op jouw lichaam. Dit effect controleer ik dan ook uitvoerig tijdens de eerste behandelingen. Wanneer mijn werk niet het gewenste effect heeft zal ik dit tijdig aankaarten en je zelf voor keuze stellen hoe je het behandeltraject verder in wilt vullen. Ik houd er namelijk zelf niet van om aan het lijntje gehouden te worden en doe dit dus ook niet bij mijn klanten. Kwaliteit gaat bij mij voor kwantiteit. 

 

Certificaten

Certificering is voor mij erg belangrijk. Daarnaast vind ik het van belang om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Ik ben hier dan ook erg secuur in en steek maandelijks veel tijd in trainingen en cursussen om mijn diploma’s te behalen en vooral te behouden. In mijn jaren als schoonheidsspecialiste heb ik mezelf gespecialiseerd in diverse behandelmethodes op het gebied van huidverbetering en permanent ontharen. Ik geef je graag wat meer inzicht in mijn specialisaties.

Op het gebied van huidverbetering heb ik mezelf gespecialiseerd in: 
Diathermie
Blend
Acne
Bindweefsel
Litteken en rimpel reductie
 

Op het gebied van permanent ontharen heb ik mezelf gespecialiseerd in:
IPL
Laser
Elektrisch ontharen

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Lees meer over mijn behandelingen of neem vrijblijvend contact met me op voor een afspraak.