Mijn waarden

Ik vind het erg belangrijk dat mijn klanten zich op hun gemak voelen tijdens mijn behandelingen. Ik zou mezelf willen omschrijven als een echt ‘mensen’ mens. Ik sta erom bekend dat ik goed luister, attent ben en echt mensen wil helpen. Dit zie je terug in mijn waarden: passie, eerlijkheid, kwaliteit en samenwerking.

 

Passie

Passie heb ik vooral voor huidverbetering. Wanneer een klant bij me binnenkomt die doodongelukkig is met oneffenheden aan zijn of haar huid en vervolgens na mijn behandelingen als een herboren, blij persoon mijn salon uitloopt ben ik intens gelukkig. Samen hebben we deze persoon weer kunnen laten stralen, en dat is het mooiste dat er is.

 

Eerlijkheid 

Eerlijkheid zie je terug in mijn behandelingen, maar ook in mijn prijzen. Ik vraag niet de hoofdprijs voor mijn behandelingen, maar kan vooraf vaak geen duidelijke antwoorden geven op wat een bepaald traject gaat kosten. Dit hangt namelijk sterk af van de persoon, diens huid of haargroei. Ieder mens is anders en dus ook iedere behandeling, het is maatwerk, toegespitst op de persoon. Het vertrouwen winnen van mijn klanten vind ik daarbij van essentieel belang.

Ik houd er niet van om mensen aan het lijntje te houden. Wanneer ik tijdens een behandeltraject merk dat mijn behandelingen niet het gewenste effect hebben, dan zal ik er alles aan doen om een andere methode te proberen, maar wanneer ook dit niet het gewenste effect heeft, ben ik heel eerlijk tegen iemand en misschien soms een beetje hard, maar dan weet die persoon wel waar hij of zij aan toe is.

 

Kwaliteit

Kwaliteit gaat bij mij boven alles. Half werk komt niet in mijn woordenboekje voor. Ik werk erg gestructureerd. Kwaliteit zie je terug in mijn behandelingen, salon en apparatuur. Een nette, opgeruimde en schone salon met kwalitatief hoogwaardige apparatuur zorgt ervoor dat ik mijn klanten het beste resultaat kan leveren.

 

Samenwerking

Mijn behandelingen kenmerken zich vanaf de eerste afspraak door een eerlijke en open houding van mijn kant. Maar ik verwacht ook een eerlijke en toegewijde houding van mijn patiënten. Mijn behandelingen leveren namelijk niet het optimale resultaat wanneer er enkel van een kant inzet getoond wordt. Samen gaan we dit behandeltraject in en we maken het ook samen af. Het optimale resultaat bereiken we alleen wanneer je eerlijk tegen me bent en mijn adviezen vervolgens ook opvolgt, mits je jezelf er in kunt vinden natuurlijk.

Kortom: met passie voor mijn vak, een eerlijke en open houding, kwalitatief hoogwaardige apparatuur en een behandeltraject op basis van samenwerking zorg ik ervoor dat mijn klanten met een glimlach mijn salon verlaten.

Lees alles over mijn behandelingen