Cryolipolyse

Cryolipolyse behandeling

Wat is een cryolipolyse behandeling? Met deze behandeling wordt plaatselijk vet bevroreren. Het lichaam voert de vetcellen daarna natuurlijk af. De huid wordt niet aangetast omdat er geen naalden of operatie aan te pas komt. Ook is het niet nodig om op een speciaal dieet te gaan en is er geen lange hersteltijd. Cryolipolyse biedt een goede oplossing wanneer u graag een paar kilo's wilt afvallen.

Hoe werkt het?

Wanneer vetcellen worden bevroren, sterven ze af. Het onderliggende vetweefsel wordt heel nauwkeurig afgekoeld met een non-invasieve applicator. De vetcellen die bevroren zijn worden op een natuurlijke manier afgevoerd door het lichaam en komen niet meer terug.

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de Body-wizard een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Na drie behandelingen is vaak al het gewenste resultaat te zien. Tussen elke behandeling zit een periode van 8 tot 12 weken. Na twee tot vier maanden zijn de meeste resultaten zichtbaar. 

Welke delen van het lichaam kunnen behandeld worden?

 Buik
Billen
Bovenbenen
Armen
Lovehandles

Hoe voelt het?

Tijdens de behandeling kunt u een trekkend gevoel ervaren. Het koelen van de vetcellen voelt in het begin erg koud aan, maar dit gevoel verdwijnt vaak na een aantal minuten. Op het te behandelen gebied wordt een gelpad geplaatst waarna de huid vacuüm wordt gezogen.

 In 1 uur kunnen maximaal 4 plekken op het lichaam tegelijk behandeld worden.

De cryolipolyse behandeling wetenschappelijk onderbouwd

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen. De behandeling heeft niet het risico of de hersteltijd van een operatie. Het geleidelijke proces van het bevriezen van vetcellen zorgt ervoor dat u op een natuurlijk ogende manier vet verlies in de behandelde gebieden.

 Neem vrijblijvend contact met me op over de mogelijkheden.