Behandelingen

Je kunt in mijn salon terecht voor verschillende soorten behandelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van huidverbetering of permanente ontharing.

Huidverbetering

Mijn grootste passie ligt op het gebied van huidverbetering. Wanneer iemand mijn salon binnenkomt met de behoefte iets aan zijn of haar huid te verbeteren, gaan we eerst een kennismakingsgesprek aan over waar die behoefte vandaan komt. Ik vertel vervolgens over de mogelijkheden en het effect van mijn behandelingen. Tot slot stellen we samen een behandelplan op. Dit kunnen behandelingen betreffen op het gebied van:

Adertjes
Pigmentvlekken 
Acne 
Steelwratten

Zoals ik al eerder omschreef is iedere persoon anders en zo ook iedere behandeling. Heb je zelf de behoefte iets aan je huid te verbeteren of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die ik voor jou heb? Neem vrijblijvend contact met me op over de mogelijkheden. 


Permanent ontharen

Geen enkele haargroei is hetzelfde, ik ga dan ook samen met mijn klanten het gesprek aan over de wens die ze hebben op het gebied van permanent ontharen, zodat ik de persoon goed leer kennen. Vervolgens vertel ik over het effect van mijn behandelingen op hun haargroei en huid. Pas nadat het gehele traject duidelijk is ga ik aan de slag. Tijdens de eerste afspraken check ik uitvoerig het effect van de behandelingen en zal het behandelplan waar nodig bijstellen. 
Permanente ontharing is mogelijk voor:

Gelaat
Oksels
Bikinilijn
Onderbenen
Bovenbenen

Een prijsindicatie kan ik vooraf niet geven, ook deze behandelingen zijn maatwerk, toegespitst op de persoon. In het eerste gesprek kan ik wel een indicatie geven van de prijs, die ik mogelijk tijdens het behandeltraject bij moet stellen.